Skechers

Skechers is in 1992 opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Micheal. In eerste instantie kwam de inspiratie vooral bij de skatesport vandaan, tegenwoordig is daar niets meer van terug te zien. Skechers staat voor mensen die niet stil kunnen zitten en lekker actief willen zijn. Het merk boekt al jaren veel successen met het design en de bijzonder goede zolen die je voet extra ondersteunen.

Waar staat Skechers voor?

Al ruim 30 jaar ontwikkelt Skechers artikelen die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Deze kenmerken vormen de basis van het meest veelzijdige collectie binnen de markt. De artikelen voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear, kleding en accessoires voor heren, dames en kinderen wereldwijd. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual collecties en een kindercollectie met lampjes tot high-performance sportproducten. Deze collecties samen vertegenwoordigen alles waar Skechers voor staat.

Skechers sneakers

Inmiddels heeft Skechers meer dan 3000 verschillende sneakermodellen in de collectie waarbij de Go Walk, Arch-Fit en Hyper Burst technologie je wellicht bekend in de oren klinken. De Go Walk is te herkennen aan de licht gewicht sneakers én instappers, ideaal voor jong en oud. De Arch-Fit richt zich meer op mensen die snel last hebben van pijnlijke voeten na het wandelen. Deze technologie is ontworpen door podologen en geeft de voetboog extra steun. En last but not least, de Hyper Burst. De zolen van deze sneakers zijn van het lichtste schuim ooit gemaakt én de tussenzool is ook nog eens duurzaam omdat er wordt gewerkt met een CO2-bellenstructuur. Eenmaal bekend met het merk Skechers en je wilt nooit meer wat anders!

Nieuw: de Skechers Slip-ins  

Houd je van gemak of heb je juist het gevoel dat je de voeten onder je lijf vandaan rent? Dan zijn de Slip-ins perfect voor jou! Deze Skechers zorgen ervoor dat jij smooth en zonder al te veel te bukken de schoenen makkelijk aantrekt. Door de Air Cooled Memory Foam in de binnenzool en de unieke Comfort Pillow in de hak voelt iedere stap zeer comfortabel waardoor jij iedere dag je beste beentje voor zet. Het mesh bovenwerk van de schoen zorgt voor voldoende ventilatie en ademend vermogen. Daarnaast zijn de Skechers Slip-ins gemaakt van 100% veganistisch materialen. Extra fijn: de Skechers Slip-ins zijn wasmachine-proof, bij een vlek kun je ze gemakkelijk in de wasmachine doen!