Bad & beach waterschoenen

Waterschoenen zijn dé uitkomst als je wilt voorkomen dat je je voeten bezeert aan scherpe voorwerpen op het strand of het warme zand! De waterschoenen van tegenwoordig zijn in niks meer te vergelijken met de waterschoenen van vroeger, ze zitten comfortabel, bieden bescherming aan zowel de bovenkant als de onderkant van de voet en ze zien er ook nog eens heel leuk uit! Lees meer...

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom waterschoenen?

Waterschoenen zijn heel populair bij kinderen, maar ook veel volwassenen dragen ze graag. Ze bieden bijvoorbeeld bescherming tegen scherpe schelpjes, maar ze zorgen er ook voor dat je niet zomaar uitglijdt bij het zwembad.

Bescherming

Waterschoenen beschermen de voeten tegen steentjes en takjes, maar ook onder water bieden ze bescherming! Ga je op vakantie naar een tropisch land en ga je in zee zwemmen? Ook dan kan het verstandig zijn om waterschoenen te dragen! Natuurlijk bieden de waterschoenen ook bescherming tegen het hete zand, dat soms behoorlijk hoge temperaturen kan bereiken.

Grip

Veel zwembaden hebben -hoe kan het ook anders?- een natte grond, hierdoor wordt de grond heel glad en heb je veel kans om uit te glijden. Veel waterschoenen zijn voorzien van een rubberen zool of hebben een anti-slipzool met rubberen noppen, hierdoor heb je extra veel grip rondom het zwembad.

Tip

Voor kinderen zijn er ook zogenaamde surfsokken verkrijgbaar! Deze zitten supercomfortabel en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, maar beschermen de kindervoetjes toch tegen invloeden van buitenaf.