Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Sjaals

Als het buiten weer kouder wordt, dan kan een sjaal een heerlijke oplossing zijn om jezelf warm te houden! Sjaals zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Lees meer...

19 Artikel(en)

19 Artikel(en)

Colsjaal

Een colsjaal is een ronde sjaal, deze trek je over het hoofd en kun je vaak met een aantrekkoordje passend maken. Doordat je de colsjaal niet vast hoeft te knopen kan je het onderste gedeelte ervan in je jas stoppen, waardoor kou en wind geen kans maken om binnen te komen!

Langwerpige sjaal

Een langwerpige sjaal kun je vaak meerdere keren om je nek wikkelen en maak je vast door een knoop te maken van de twee uiteindes. Het grote voordeel van de langwerpige sjaal is dat je je capuchon op kunt zetten en de sjaal eromheen wikkelen, waardoor ook de capuchon je hoofd lekker warm kan houden en je capuchon niet af waait.

Materiaal

Veel sjaals worden gemaakt van fleece materiaal, dit materiaal houdt je lekker warm en is tevens ademend. Daarnaast is fleece materiaal licht van gewicht en licht rekbaar. Fleece stof is dus een ideaal materiaal voor sjaals!