Trainingspakken

Als je aan een trainingspak denkt, denk je vaak aan sporten. Toch worden trainingspakken ook veel in de huiselijke sferen gedragen omdat deze simpelweg gewoon lekker zitten. Trainingspakken die als huispak worden gebruikt hoeven aan minder strenge eisen te voldoen. De belangrijkste eis van deze trainingspakken is dat deze comfort moeten bieden.

Lees meer...

Producten 1-24 van 220

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 220

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trainingspakken voor in huis

Heb je een avondje op de bank gepland, dan wil je kleding aan hebben die comfortabel zit. Een trainingspak biedt de uitkomst. Trainingspakken bieden veel bewegingsvrijheid en comfort. Doordat de pakken vaak licht van gewicht zijn voel je bijna niet dat je iets aan hebt. Er zijn pakken die voor een groot deel gemaakt zijn van katoen. Katoen staat bekend om zijn comfort. Er zijn ook pakken die gemaakt zijn van polyester. Het pak voert dan vocht goed af. Deze pakken zijn ook zeer geschikt om in te sporten.

Kenmerken

Een trainingspak bestaat uit een trainingsjasje en trainingsbroek. Over het algemeen hebben de trainingsjasjes twee steekzakken en elastische boorden. Sommige jasjes zijn voorzien van een capuchon. De trainingsbroeken zijn vaak voorzien van een elastische boord met aantrekkoord rond de taille, zodat je de broek naar je lichaam kunt aanpassen.

Wasvoorschriften

Lees altijd de wasinstructies op het waslabel binnenin het trainingspak. Doe de ritssluitingen dicht als je het pak gaat wassen. Doe het pak niet in de droger, maar hang deze op om te drogen.

Tip

In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je de specificaties per trainingspak.

Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!