Outdoor drinkflessen

Als je lekker naar buiten gaat is het altijd een goed plan om een gevulde drinkfles mee te nemen! De kans is groot dat je tijdens het wandelen dorst krijgt en dan is een gevulde drinkfles natuurlijk onmisbaar. Maar waar moet je op letten als je een drinkfles gaat kopen? Lees meer...

Producten 1-24 van 176

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 176

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materiaal

Veel drinkflessen zijn gemaakt van plastic, hierbij kun je denken aan de bekende bidons, maar er zijn ook drinkflessen van hard plastic. De gewone bidons hebben als groot nadeel dat de geur van het plastic zich vaak mengt in het drinken, hierdoor krijgt je lekkere drankje een vieze bijsmaak. De drinkflessen van hard plastic zijn vaak gemaakt zonder toevoeging van Bisfenol A (oftewel BPA) wat het nare geurtje en de vieze smaak veroorzaakt. De drinkflessen van Contigo zijn bijvoorbeeld ook gemaakt zonder BPA, waardoor je drinken hier lekker fris in blijft!

Duurzame Hydrapak drinksystemen

Ook de drinksystemen van Hydrapak zijn geproduceerd zonder BPA en daarnaast ook nog zonder PVC, bij deze flessen kun je er dus vanuit gaan dat het water dat je drinkt geen giftige stoffen bevat! De drinksystemen van Hydrapak zijn gemaakt van het duurzame materiaal TPU, dit materiaal is heel licht van gewicht en onwijs flexibel! Als de fles leeg is, kun je ‘m dus heel gemakkelijk oprollen, waardoor deze bijna geen ruimte inneemt in de tas. De Hydrapak flessen zijn dan ook heel geschikt om mee te nemen als je gaat hardlopen, backpacken of een dagje gaat wandelen! Daarnaast is TPU (bijna) onverwoestbaar, waardoor je héél lang plezier kunt hebben van de flessen van Hydrapak.

Weersomstandigheden

Sommige mensen vinden het heerlijk om onderweg een kopje koffie te drinken. Het is natuurlijk heerlijk om een prachtig plekje op te zoeken en je eigen koffie uit je drinkfles te drinken, maar hoe houd je de koffie op temperatuur? Dat kan met een thermosfles! Thermosflessen zijn vaak gemaakt van RVS of aluminium en zijn aan de binnenkant behandeld met een ander materiaal, hierdoor kunnen eerdergenoemde materialen zich niet mengen in het drinken. Maar thermosflessen zijn niet alleen ideaal om koffie en thee warm te houden, je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om water (of andere koude dranken) koud te houden!

Onderweg

Als je gaat wandelen heb je misschien niet standaard een tas bij je, het is dan wel zo handig als je de drinkfles op een andere manier mee kunt nemen! Mocht jij inderdaad op pad gaan zonder tas, dan kun je kiezen voor een drinkfles met een draaghendel. Door de draaghendel kun je de fles gemakkelijk meenemen en krijg je geen verkrampte vingers van het vasthouden van de drinkfles.