Outdoor nekwarmers

Als je ’s winters naar buiten gaat is het belangrijk om je goed aan te kleden! Naast het bekende drielagensysteem is het ook verstandig om de juiste accessoires mee te nemen. Een warme nekwarmer mag dan natuurlijk niet ontbreken! Lees meer...
Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Wat is een nekwarmer?

Een nekwarmer is een lange koker van zacht materiaal, de nekwarmer zorgt ervoor dat er geen kou bij je nek komt en ook geen kou je jas in gaat! Een merk dat bekend staat om haar nekwarmers is Buff. Een Buff is naadloos en kun je dragen als nekwarmer maar ook als muts en op nog heel veel andere manieren. Benieuwd naar waar je allemaal een Buff voor kunt gebruiken? Je leest het hier in onze blog! Veel nekwarmers zijn slechts in één maat te verkrijgen, maar door het rekbare materiaal zal de nekwarmer altijd goed zitten: One size fits all!

Waarom een nekwarmer dragen?

Zodra de winterperiode aanbreekt liggen verkoudheid en griepjes op de loer, het is dan belangrijk om jezelf goed te beschermen tijdens het wandelen! Als je lichaam koud wordt, ben je vatbaarder voor virussen en infecties. Dus als jij de kans op ziekte wilt verkleinen, is het zeer verstandig om je goed aan te kleden en onder andere een nekwarmer te dragen.

Tip

Zorg ervoor dat je tijdens het wandelen altijd een goede rugtas meeneemt. Mocht je het erg warm krijgen, kun je de nekwarmer eventueel opbergen in je tas!