Outdoor nekwarmers

Als je ’s winters naar buiten gaat is het belangrijk om je goed aan te kleden! Naast het bekende drielagensysteem is het ook verstandig om de juiste accessoires mee te nemen. Een warme nekwarmer mag dan natuurlijk niet ontbreken! Lees meer...

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een nekwarmer?

Een nekwarmer is een lange koker van zacht materiaal, de nekwarmer zorgt ervoor dat er geen kou bij je nek komt en ook geen kou je jas in gaat! Of je nu een strakke jas hebt of een wat lossere jas, een nekwarmer past altijd! Veel nekwarmers zijn slechts in één maat te verkrijgen, maar door het rekbare materiaal zal de nekwarmer altijd goed zitten: One size fits all!

Zodra de winterperiode aanbreekt liggen verkoudheid en griepjes op de loer, het is dan belangrijk om jezelf goed te beschermen! Als je lichaam koud wordt, ben je vatbaarder voor virussen en infecties. Dus als jij de kans op ziekte wilt verkleinen, is het zeer verstandig om een nekwarmer te dragen!

Duurzame nekwarmers

Buff is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van duurzame nekwarmers! Hun visie is dat we heel veel moois krijgen van de natuur en dat daar best iets tegenover mag staan. Door bijvoorbeeld PET-flessen te recyclen en hier nekwarmers van te maken, wil Buff zijn steentje bijdragen aan een betere wereld. De verschillende modellen nekwarmers hebben allemaal hun eigen duurzame verhaal. De Buff Thermonet is bijvoorbeeld een nekwarmer die voor 70% gemaakt is van gerecyclede PET-flessen, voor de Buff Original nekwarmers wordt gebruik gemaakt van duurzame Merino wol en de Buff Polar nekwarmers bestaan voor wel 91% (!) uit gerecyclede PET-flessen! Met een Buff nekwarmer maak je dus niet alleen jezelf blij, maar ook Moeder Aarde wordt hier héél blij van!

Tip

Zorg ervoor dat je een goede rugtas meeneemt. Mocht je het erg warm krijgen, kun je de muts en de nekwarmer eventueel opbergen in de tas!