Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Regenbroeken

Een regenbroek kan uitkomst bieden tijdens een flinke regenbui. De broek is gemakkelijk aan te trekken en na de bui trek je deze gemakkelijk weer uit om vervolgens verder te kunnen wandelen in je droge broek. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een regenbroek? Wij geven je graag informatie. Lees meer...

20 Artikel(en)

20 Artikel(en)

Eigenschappen regenbroek

Een regenbroek moet uiteraard waterdicht zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de regenbroek een ademend vermogen heeft, als is deze functie bij de regenbroek minder belangrijk dan bij een regenjas. Dit, omdat de benen minder transpireren en minder snel extreem warm worden dan het bovenlichaam. De meeste regenbroeken hebben openingen om bij je normale broekzakken te komen. Let er bij aanschaf op of de broekspijpen van de regenbroek smaller gemaakt kunnen worden, zodat regen geen kans krijgt om via de onderkant van de benen binnen te komen. Handig is het als de regenbroek ritsen of klittenband heeft aan de onderkant van de broekspijpen, zodat deze gemakkelijk aan- en uitgetrokken kan worden.

Getapete naden zorgen ervoor dat er geen regen via de naden door kan lekken. De meeste regenbroeken kunnen zeer klein gemaakt worden en opgeborgen worden, zodat deze makkelijk mee te nemen zijn. Regenbroeken zijn er vooral in neutrale donkere kleuren. De reden hiervoor is dat modder/viezigheid minder opvalt op een donkere broek.

Wasvoorschriften

Maak de buitenzijde van de regenbroek schoon met een spons en warm water. In de wasmachine kan de regenbroek de waterdichte eigenschappen verliezen. Lees altijd het waslabel. Als je de regenbroek wel mag wassen, gebruik dan geen wasverzachter. Hang de regenbroek op om te drogen en vermijd daarbij de zon en de verwarming.

Tip

Maak je outfit compleet met een trendy regenjas!

Iedere regenbroek op onze website heeft een uitgebreide productomschrijving. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!