Thermoshirts lange mouwen

Thermoshirts met lange mouwen zorgen ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft en dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat! Het kan bijvoorbeeld heerlijk zijn om een thermoshirt met lange mouwen te dragen tijdens een koude winterwandeling. Lees meer...

Producten 1-24 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

het 3-lagensysteem - onderlaag

Tijdens het wandelen ben je in beweging waardoor je het snel warm krijgt. Het is daarom verstandig om verschillende kleding laagje aan te trekken. Krijg je het te warm of te koud? Trek dan een laagje uit of aan. Een thermoshirt met lange mouwen trek je als eerste laag aan en zorgt ervoor dat transpiratie wordt afgevoerd zodat het lichaam droog en fris blijft.

Materiaal

Thermoshirts met lange mouwen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het materiaal waarvan een thermoshirt gemaakt is, zegt veel over de technische eigenschappen van het shirt! Een thermoshirt van Merinowol zit bijvoorbeeld extra comfortabel en is antibacterieel, waardoor je het shirt niet gelijk hoeft te wassen als je het een dag gedragen hebt. Daarnaast zorgt het thermoshirt van Merinowol ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft en het eventuele transpiratievocht wordt afgevoerd. Thermoshirts die gemaakt zijn van synthetische materialen hebben natuurlijk ook de eigenschappen om de lichaamstemperatuur te reguleren en het zweet af te voeren.

Tip

Was je thermoshirt met lange mouwen volgens de wasvoorschriften, zo voorkom je dat belangrijke eigenschappen van je thermoshirt verloren gaan.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.