Thermoshirts lange mouwen

Thermoshirts met lange mouwen zorgen ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft en dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat! Het kan bijvoorbeeld heerlijk zijn om een thermoshirt met lange mouwen te dragen tijdens een koude winterwandeling. Lees meer...

Producten 1-24 van 117

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 117

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een thermoshirt met lange mouwen dragen tijdens het wandelen?

Tijdens het wandelen ben je in beweging waardoor je het snel warm krijgt. Het is daarom verstandig om verschillende kleding laagjes aan te trekken. Krijg je het tijdens het wandelen te warm of te koud? Trek dan een laagje uit of aan. Een thermoshirt met lange mouwen trek je als eerste laag aan en zorgt ervoor dat transpiratie wordt afgevoerd zodat het lichaam droog en fris blijft. Is het een dag wat warmer weer? Trek dan geen lange mouwen aan maar ga voor een thermoshirt met korte mouwen.

Van welk materiaal moet mijn thermoshirt met lange mouwen zijn?

Thermoshirts met lange mouwen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zowel voor dames als voor heren. Het materiaal waarvan een thermoshirt gemaakt is, zegt veel over de technische eigenschappen van het shirt! Een thermoshirt van Merinowol zit bijvoorbeeld extra comfortabel en is antibacterieel, waardoor je het shirt niet gelijk hoeft te wassen als je het een dag hebt gedragen. Daarnaast zorgt het thermoshirt van Merinowol ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft en het eventuele transpiratievocht wordt afgevoerd. Thermoshirts die gemaakt zijn van synthetische materialen hebben natuurlijk ook de eigenschappen om de lichaamstemperatuur te reguleren en het zweet af te voeren.

Tip

Was je thermoshirt met lange mouwen altijd volgens de wasvoorschriften, zo voorkom je dat belangrijke eigenschappen van je thermoshirt verloren gaan.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.