Tennis caps

Een tennis cap is vooral in de zomer een handige accessoire op de baan. De cap beschermt tegen Uv-straling en houdt de zon uit je ogen. Daarnaast zorgt deze er ook voor dat transpiratievocht niet in je ogen kan lopen. Lees meer...

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar moet een tennis cap aan voldoen?

Het is van belang dat de tennis cap van ademend materiaal is gemaakt en vocht afdrijft. Zo blijft je hoofd koel en droog tijdens het tennissen. Er zijn caps met een UPF zonnebeschermingsfactor. Deze zijn voorzien van een speciale technologie die zorgt dat jouw hoofd beschermd wordt tegen de zon. Ook zijn er caps met geperforeerde delen, wat zorgt voor extra ventilatie. De meeste caps zijn voorzien van een gesp- of klittenbandsluiting. Deze caps zijn dus verstelbaar en aan te passen aan de vorm en grootte van je hoofd.

De beste technologieën voor de tennis cap

Sommige merken passen een speciale technologie toe in de tennis cap. Nike past de Nike Dri-Fit en Stay Cool technologie toe. Deze technologieën zorgen dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en dat je hoofd koel en droog blijft aanvoelen. Mizuno past de DryLite technologie toe. Ook deze technologie zorgt voor een snelle vochtafvoer. Under Armour past de HeatGear technologie toe. Hierdoor blijft je hoofd koel, droog en comfortabel aanvoelen.

Tip

Kijk op het wasetiket aan de binnenkant van de tennis cap voor de was instructies.

Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.