Tennis

Ben jij een beginnend of gevorderd tennisser? Wij hebben voor ieder niveau speler een passende outfit en de benodigde accessoires! Rackets, shorts, ballen, trainingspakken, alles wat je nodig hebt om te tennissen is hier verkrijgbaar. Lees meer...

Producten 1-24 van 888

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 888

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom tennissen?

Tennis is een veel beoefende sport en daar is alle reden toe. Tennis is een sport die voor iedereen goed te doen is, ongeacht je leeftijd of uithoudingsvermogen. Rustig een balletje overslaan of een fanatieke tenniswedstrijd, het kan allemaal. Er zijn verschillende competities door het jaar heen worden op veel clubs tennistoernooien georganiseerd waar iedereen, die lid is van een vereniging, zich voor op kan geven.

De voordelen van tennis

Sporten is gezond, dat is niets nieuws. Daarnaast worden mensen blij als zij fysieke inspanning leveren. Tijdens het sporten wordt er in de hersenen een ‘gelukshormoon’ aangemaakt wat er voor zorgt dat je met meer plezier de dag door gaat. Ook verbeter je met tennissen de conditie, coördinatie en het reactievermogen. het tennissen de conditie, de coördinatie en het reactievermogen.

Meer dan gezond

Naast het feit dat tennis gezond is voor het lichaam, is het ook nog eens heel gezellig. Bijna iedere vereniging organiseert toernooien waarbij je veel nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dat maakt tennissen niet alleen gezond maar ook erg leuk om te doen.

Tips

Op iedere productpagina staat een uitgebreide uitleg over het product. Lees deze goed door om zoveel mogelijk over het product te weten te komen.

Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.

Veel tennisplezier!