Voetbalshorts van clubs en landen

Wil jij ook graag een club- of landenshort van je favoriete club of land aan? Dat kan! Er zijn shorts waarin getraind wordt of waar de club een wedstrijd in speelt. Kijk rustig rond en scoor jouw favoriete short!

Lees meer...

Producten 1-23 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-23 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen club- & landenshort

Er zijn replica club- & landenshorts waar de spelers in trainen of waar ze een uit- of thuiswedstrijd mee spelen. De shorts zijn over het algemeen gemaakt van polyester. Polyester is een lichte stof die transpiratievocht snel afvoert.

Technologieën

Sommige merken passen een speciale technologie toe bij het maken van de short. Zo past Adidas de ClimaCool techniek toe. Deze techniek zorgt ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je droog en koel blijft aanvoelen. Nike past de Nike Dri-Fit en StayCool technologie toe. Hierdoor blijf je droog en koel aanvoelen.

Wasvoorschriften

Kijk voor de wasvoorschriften op het waslabel aan de binnenkant van de short. Was het short zo snel mogelijk na het sporten. Op deze manier krijgt transpiratie geen kans om in de stof te trekken. Gebruik een vloeibaar wasmiddel. Wasverzachter kan je beter niet gebruiken, omdat deze de technische weefsels van de short kan beschadigen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.