Keeperssets

Keepers hebben natuurlijk een andere outfit nodig dan veldspelers. Een keepersset bestaat in ieder geval uit een keepersshirt en een keepersbroek en in sommige gevallen is de keepersset zelfs nog uitgebreid met een paar keeperssokken en een ondershirt. Met een keepersset ben je dus in één keer klaar om het veld op te gaan!

Lees meer...

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescherming

Als keeper moet je constant schakelen tussen rustmomenten en momenten dat je juist heel actief moet zijn. Tijdens die actieve momenten ben je vaak druk bezig met rennen, springen en duiken, het is dan natuurlijk wel zo fijn als je lichaam goed beschermd is. Keepersbroeken en keepersshirts zijn op verschillende plekken voorzien van extra versteviging, waardoor de kans op schaafwonden en andere ongemakken verkleind wordt!

Comfort

Ook tijdens de rustmomenten kan de keeperskleding zijn meerwaarde bewijzen! Doordat keeperskleding gemaakt wordt van ademend materiaal is het namelijk in staat om de lichaamstemperatuur te regelen. Daarnaast wordt transpiratievocht afgevoerd, waardoor het lichaam droog blijft en comfortabel aan blijft voelen.