Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbalsokken

Ben je op zoek naar voetbalsokken om te dragen tijdens trainingen of wedstrijden? Zoek niet verder! In ons assortiment vind je voetbalsokken in verschillende soorten en kleuren! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste sokken. Lees meer...

1-24 van 144

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 144

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom voetbalsokken

Sokken zijn een belangrijk onderdeel van een voetbaloutfit. Naast dat je niet mag voetballen zonder sokken, hebben deze ook nog andere functies. Zo zorgen voetbalsokken dat de scheenbeschermers op hun plaats blijven zitten. Daarnaast zijn alle sokken voorzien van verdikte stukken, waardoor de sokken extra versteviging bieden. Deze verdikte stukken zitten rond de enkel en de tenen. De meeste voetbalsokken zijn ook ergonomisch gevormd. Dit houdt in dat de sokken zijn geoptimaliseerd per voet. Op deze sokken staat dan ook per sok aangegeven voor welke voet deze geschikt is.

Merken en materialen

Voetbalsokken zijn er van verschillende merken in verschillende materialen. Erima en Puma bieden katoenen voetbalsokken. Dit materiaal draagt comfortabel en zorgt ervoor dat de kous goed op zijn plaats blijft zitten. Adidas, Nike en Jako combineren verschillende materialen. Polyamide, elastaan en katoen worden gecombineerd om tot optimale sokken te komen. Doordat de verschillende materialen worden gecombineerd, zijn deze sokken ademend, dragen comfortabel en voeren transpiratievocht af. In tegenstelling tot de katoenen sokken zijn deze sokken wel iets gladder.

Tip

Was de nieuwe sokken voordat je deze voor de eerste keer gaat dragen. Dit vermindert de gladheid van de sokken en activeert de transpiratievocht afvoerende functies.

Heb je nog vragen over onze voetbalsokken? Stel ze gerust aan onze klantenservice.