Voetbalsokken

Producten 1-24 van 153

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 153

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom voetbalsokken

Sokken zijn een belangrijk onderdeel van een voetbaloutfit. Naast dat je niet mag voetballen zonder sokken, hebben deze ook nog andere functies. Zo zorgen voetbalsokken dat de scheenbeschermers op hun plaats blijven zitten. Daarnaast zijn alle sokken voorzien van verdikte stukken, waardoor de sokken extra versteviging bieden. Deze verdikte stukken zitten rond de enkel en de tenen. De meeste voetbalsokken zijn ook ergonomisch gevormd. Dit houdt in dat de sokken zijn geoptimaliseerd per voet. Op deze sokken staat dan ook per sok aangegeven voor welke voet deze geschikt is.

Merken en materialen

Voetbalsokken zijn er van verschillende merken in verschillende materialen. Erima en Puma bieden katoenen voetbalsokken. Dit materiaal draagt comfortabel en zorgt ervoor dat de kous goed op zijn plaats blijft zitten. Adidas, Nike en Jako combineren verschillende materialen. Polyamide, elastaan en katoen worden gecombineerd om tot optimale sokken te komen. Doordat de verschillende materialen worden gecombineerd, zijn deze sokken ademend, dragen comfortabel en voeren transpiratievocht af. In tegenstelling tot de katoenen sokken zijn deze sokken wel iets gladder.

Tip

Was de nieuwe sokken voordat je deze voor de eerste keer gaat dragen. Dit vermindert de gladheid van de sokken en activeert de transpiratievocht afvoerende functies.

Heb je nog vragen over onze voetbalsokken? Stel ze gerust aan onze klantenservice.