Lange broeken onderkleding voor voetbal

Een sportondergoed broek is vooral in de winter een populaire toevoeging aan de normale voetbaloutfit, maar ook in de zomer kan de broek goed van pas komen! De sportondergoed broek zorgt er namelijk voor dat transpiratievocht afgevoerd wordt naar buiten, waardoor het lichaam droog en fris blijft.

Lees meer...

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pasvorm

Een sportondergoed broek moet strak om het lichaam gedragen worden, alleen dan komen de functionele eigenschappen het best tot hun recht! Het spreekt natuurlijk voor zich dat de broek niet te strak moet zitten, dan zal de broek namelijk gaan knellen en dit veroorzaakt irritatie. Ook een te losse broek zal niet lekker zitten en daarnaast zal de te losse broek maar minimaal transpiratievocht af kunnen voeren, waardoor het lichaam vochtig blijft en de temperatuur moeilijk te reguleren is.

Eigenschappen

Bij de sportondergoed broeken wordt onderscheid gemaakt tussen winterbroeken en zomerbroeken. In de productomschrijving van de broeken kun je precies lezen over welke eigenschappen de broeken wel of niet beschikken. Het komt er vooral op neer dat de speciale winterbroeken veelal een extra zachte binnenkant hebben, waardoor de broek extra comfortabel zit en het lichaam warm blijft. Bij de zomerbroeken ligt de focus meer op het afvoeren van transpiratievocht, zodat de lichaamstemperatuur op pijl gehouden kan worden.