Trainingssweaters

Ook in de winter wordt er vaak gewoon door getraind, maar dan is alleen een shirtje natuurlijk niet voldoende om je warm te houden! Een trainingssweater is een trainingstrui die je voldoende bewegingsruimte biedt en je lichaam op temperatuur houdt.

Lees meer...

Producten 1-24 van 205

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 205

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voetbal

Hoewel een trainingssweater voor meerdere sporten gebruikt kan worden, is de sweater ook wel bekend onder de naam voetbaltrui. Meestal wordt de trainingssweater in oktober weer uit de kast gehaald, dan wordt het ’s avonds al wat kouder en kun je wel een extra laagje gebruiken. Zeker tijdens de warming-up is het vaak heerlijk om een sweater te dragen, daarna kun je het soms nog wel af met alleen een trainingsshirt.

Eigenschappen

Een trainingssweater is heerlijk warm, dat weet je wel. Maar over welke eigenschappen beschikt een trainingssweater nog meer? Een trainingssweater is multifunctioneel, je kunt ‘m namelijk niet alleen maar dragen op het trainingsveld, maar ook tijdens een avondje bankhangen kun je de trui prima dragen! Een trainingssweater is ook heel comfortabel, ze zijn vaak gemaakt van een zachte stof, waardoor de sweater niet irriteert aan de huid en ook nog eens heel lekker zit! Doordat de trainingssweater meestal licht elastisch is, heeft de trui een perfecte pasvorm en blijft de trui goed zitten.

Sommige trainingssweaters hebben een capuchon, andere sweaters hebben een rits en weer andere sweaters hebben geen capuchon en geen rits. Bedenk dus goed wat je zelf lekker vindt zitten en wat jij fijn vindt om in te trainen. En heb je misschien een favoriet merk? Draag je liever een Adidas trainingssweater, een Nike voetbaltrui of ga je toch voor een model van Hummel?