Volleybalshirts

Volleybalshirts zijn gemaakt om lekker in te bewegen! Dat is ook niet zo gek, want tijdens het volleyballen zijn er maar weinig momenten dat je echt stilstaat. Met het juiste volleybalshirt kun je optimale prestaties leveren op het volleybalveld! Maar waar voldoet het juiste volleybalshirt aan? Lees meer...

Producten 1-24 van 105

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 105

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontwerp

Volleybalshirts moeten voldoende bewegingsruimte bieden en vallen daarom iets ruimer om het lichaam. Op deze manier word je niet belemmerd in je spel en kun je dus ongestoord deelnemen aan de volleybalwedstrijd of –training! Veel volleybalshirts hebben een korte mouw of een kapmouwtje, ook dit draagt natuurlijk bij aan de bewegingsvrijheid die je hebt.

Eigenschappen

Een volleybalshirt moet aan een aantal voorwaarden voldoen, het shirt moet bijvoorbeeld ademend en vocht afdrijvend zijn. Als je dan gaat zweten, zorgt het shirt ervoor dat het vocht wordt afgevoerd naar buiten en dat er voldoende frisse lucht bij het lichaam kan komen. Zo blijft het lichaam lekker droog en op de juiste temperatuur! Daarnaast moet het shirt zeer stevig zijn. Tijdens het volleyballen kan het namelijk voorkomen dat je tijdens een duik over de grond glijdt, het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat het shirt gelijk stuk gaat!