Volleybalkleding

Tijdens het volleyballen ben je constant in beweging: rennen, springen, vliegen, duiken, vallen opstaan en weer doorgaan! Het is dus belangrijk dat de volleybalkleding flexibel is en veel bewegingsruimte biedt. Daarnaast kan het zomaar voorkomen dat je regelmatig over de grond glijdt, het is daarom wel zo fijn als de volleybalkleding stevig is en niet snel stuk gaat. Lees meer...

Producten 1-24 van 259

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 259

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Omdat je tijdens het volleyballen (bijna) geen moment stilstaat, is het zeer aannemelijk dat je gaat zweten. Het is dan ook heel belangrijk dat de volleybalkleding ademend is en dat transpiratievocht goed afgevoerd wordt naar buiten, zodat de kleding en daardoor ook het lichaam droog en fris blijft! Dit heeft ook voordelen voor de momenten waarop je even stilstaat. Op zulke momenten kun je snel afkoelen, maar als de kleding en het lichaam droog zijn, zal dat een stuk minder snel gebeuren!

Volleybalshirts

Volleybalshirts hebben vaak korte mouwen of kapmouwtjes, hierdoor kun je heel vrij met je armen bewegen en zit niks een leuke volleybalwedstrijd of een goede volleybaltraining nog in de weg!

Volleybalshorts

Ook een fijne volleybalshort is natuurlijk onmisbaar tijdens het volleyballen! Volleybalshorts zijn verkrijgbaar als tight, een strakzittende korte broek. Maar ook zijn er ruimer vallende volleybalshorts verkrijgbaar. In beide volleybalshorts heb je veel bewegingsvrijheid, het is dus afhankelijk van jouw eigen voorkeur welk volleybalbroekje jij aantrekt!