Zwembandjes en zwemgordels

Zwembandjes en zwemgordels zijn goede hulpmiddelen om kinderen te leren zwemmen! De verschillende hulpmiddelen zijn bedoeld voor kinderen van verschillende leeftijden, zodat het hele gezin kan genieten van een dagje in het zwembad, bij een meertje of in de zee! Lees meer...

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwembandjes

De zwembandjes zijn ook wel bekend als zwemvlindertjes, deze opblaasbare bandjes worden om de bovenarmen van een kind geschoven, waardoor het kind blijft drijven. De zwembandjes hebben vaak opvallende kleuren, hierdoor is het kind altijd goed herkenbaar!

Zwemgordels

De zwemgordels zijn vaak van kurk en worden daardoor ook wel zwemkurkjes genoemd. Een zwemgordel wordt om de middel gedragen en is bedoeld voor kinderen die al een beetje kunnen zwemmen. De kurken zwemgordel zorgt ervoor dat de dat een kind horizontaal in het water komt te liggen, waardoor de verschillende zwemslagen goed geoefend kunnen worden!

Babyfloat

Voor de allerkleinsten bestaan er baby zwembandjes, deze opblaasbare band heeft een soort stoeltje in het midden. De baby kan in het bandje zitten en kan daardoor heerlijk dobberen in het water.

Belangrijk!

Let op! De bovengenoemde hulpmiddelen zijn alleen bedoeld om de kinderen te ondersteunen bij het zwemmen, maar het is heel belangrijk dat er altijd iemand bij aanwezig is met een zwemdiploma.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!