Jammers

Ben jij meer dan twee keer per week in het zwembad te vinden? Dan is de kans groot dat een goede zwembroek voor jou onmisbaar is! Een jammer is een zwembroek met pijpjes tot de knieën, waardoor de bovenbenen en billen optimaal ondersteunt worden. Een ideale zwembroek voor alle intensieve zwemmers dus! Lees meer...

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Een jammer is qua lengte een stukje langer dan een zwemboxer en kan daardoor nét dat beetje extra ondersteuning aan de bovenbenen bieden. Zeker als je vaak in het water ligt, kunnen je billen en bovenbenen die extra support goed gebruiken. De jammer heeft een hydrodynamisch ontwerp, waardoor een soepele beweging door het water gestimuleerd wordt! Daarnaast is de jammer natuurlijk zeer dun en licht, waardoor de zwembroek zo min mogelijk weerstand biedt in het water.

Merken

Speedo en Arena produceren hoogwaardige zwemkleding voor zowel professionele zwemmers als recreatieve zwemmers, het zal je waarschijnlijk dan ook niet verbazen beide merken jammers in hun collectie hebben! Naast Speedo en Arena heeft ook Adidas jammers in hun assortiment. Hoewel je bij Adidas misschien niet direct aan zwemmen denkt, hebben zij toch ook een heel uitgebreide zwemcollectie.