Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Zwembroeken

Zwembroeken zijn gestroomlijnde strakke zwembroeken. Zwembroeken zijn er in verschillende modellen en kleuren. Slips, boxers en jammers bieden weinig weerstand wat de zwemprestaties bevordert. Daarnaast misstaan deze niet op het strand of in het zwembad. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een zwembroek. Lees meer...

1-24 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Strakke zwembroek

De zwemslip is een sportief strak model zwembroek en heeft als voordeel dat deze minder weerstand biedt dan bijvoorbeeld een zwemshort. Vandaar dat de zwemslip veel door wedstrijdzwemmers wordt gedragen. Belangrijk is dat de zwemslip goed aansluit. Als de broek te strak zit gaat deze knellen, terwijl deze af kan zakken bij een te grote maat. Let erop dat de zwemslip losser gaat zitten als deze nat wordt.

De meeste zwemslips zijn voorzien van een aantrekkoord. Verder zijn sommige slips voorzien van een UPF-zonnebeschermingsfactor. In de productomschrijvingen kun je terugvinden welke eigenschappen de desbetreffende slip heeft.

Technologieën

Een aantal merken passen een speciale technologie toe bij het maken van de zwemslip. Zo gebruikt Speedo bijvoorbeeld de Endurance10 technologie. Deze techniek zorgt voor een betere pasvorm en geeft je een zacht en comfortabel gevoel. Endurance10 is 100% chloorbestendig en sneldrogend. Arena past de Waternity technologie toe waardoor de zwemslip zacht aanvoelt en een goede pasvorm heeft. Ook is de zwemslip chloorbestendig.

Tip

Als je op reis gaat naar het buitenland hou er dan rekening mee dat in sommige zwembaden alleen een zwemslip gedragen mag worden en geen zwemshort. Check dit voordat je vertrekt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.