Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Teamkleding hockey

Adidas T16
Nike Park
Adidas Entrada
Craft Progress
Nike Academy

1-24 van 138

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 138

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Teamkleding hockey

Als team loop je natuurlijk allemaal in dezelfde teamkleding, op deze manier zijn de verschillende teamleden nóg meer verbonden met elkaar en dit draagt bij aan het verbeteren van de teamprestaties! Hockeykleding is ontworpen om comfortabel te kunnen hockeyen, maar hockeykleding kenmerkt zich ook door de mooie uitstraling.

Bedrukking

Een goed hockeytenue laat jullie team er al mooi uit zien, maar met bedrukte hockeykleding komen jullie helemaal professioneel over! Hoe gaaf is het om jouw eigen naam achterop te hebben staan? En voorop is er natuurlijk plaats voor het logo van de sponsor en/of het clublogo!

Kleding

Hockey wordt zowel door mannen als door vrouwen beoefend, dit vraagt om verschillende kledingstukken. Hockeydames staan erom bekend dat ze een hockeyrokje dragen, terwijl er bij herenhockey gewoon een hockeybroek gedragen wordt. Daarnaast zijn er ook speciale mannen- en vrouwencollecties in hockeyshirts en hockeypolo’s.