Warmbat

Warmbat is één van de eerste producenten die schoenen en pantoffels van Merino schapenwol maakte. Door hun jarenlange ervaring hebben zij hun producten steeds verder kunnen ontwikkelen en daardoor natuurlijk ook steeds beter kunnen maken. Inmiddels gebruikt Warmbat naast Merino schapenwol ook andere materialen in hun producten, de zolen worden bijvoorbeeld vaak gemaakt van een mix van rubber en EVA-foam, waardoor de pantoffels slijtvast en schokdempend zijn.

Wat is Warmbat?

Warmbat is een merk met Australische roots en dit kun je niet alleen terugzien in hun naam, maar ook in hun logo! De naam Warmbat is namelijk een verwijzing naar een Australisch dier, namelijk de wombat! Een silhouet van dit buideldier is tevens terug te zien in het logo van Warmbat.

Zeg je Warmbat, dan zeg je comfort! Warmbat is namelijk een producent van zeer comfortabele pantoffels. De binnenkant van deze pantoffels is vaak voorzien van Merinowol en de buitenkant heeft een zeer luxueuze uitstraling door het gebruik van suède. Daarnaast zijn de pantoffels voorzien van een zeer flexibele zool die veel grip biedt, waardoor de pantoffels zowel binnen- als buitenshuis gedragen kunnen worden.

Waarom Merinowol?

Al sinds de oprichting in 1969 gebruikt Warmbat 100% Australische Merinowol in al hun producten! Merinowol is in staat om de temperatuur te reguleren en beschikt over ademende eigenschappen, hierdoor is dit materiaal niet alleen heel geschikt om te dragen in de winter, maar ook in de zomer kun je ervoor kiezen om producten van Merinowol te dragen. Daarnaast zit Merinowol heel erg comfortabel, waardoor het zeer geliefd is bij veel mensen! Dat Warmbat destijds gekozen heeft voor Merinowol is dan ook niet zo gek, mede door de sterke kwaliteit en het lichte gewicht is Merinowol bij uitstek geschikt voor pantoffels!

De beste pantoffels

Warmbat heeft inmiddels vele fans die het merk roemen om de warme, comfortabele en moderne pantoffels! Hoewel je bij pantoffels misschien niet direct aan luxe schoeisel denkt, hebben de Warmbat pantoffels wel degelijk een zeer stijlvolle uitstraling. De pantoffels van Warmbat zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in een aantal leuke printjes! Het zal je dus niet verbazen dat Warmbat veel aandacht besteedt aan het uiterlijk van de pantoffels, maar ook comfort hebben zij uiteraard hoog in het vaandel staan. Je kunt er bij Warmbat pantoffels dus altijd op rekenen dat ze lekker zacht en flexibel zijn, en tegelijkertijd een stevige pasvorm hebben. Door hun rubberen zool én fraaie design kun je de pantoffels niet alleen met een gerust hart in, maar ook om het huis dragen!