Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sportondergoed voor dames

Tijdens het sporten dragen dames sportondergoed in de vorm van een sportbeha en een sportboxer. Sportondergoed draag je direct op je huid en moet dan ook comfortabel zitten. Heb je geen goed sportondergoed, dan kan er wrijving en irritatie ontstaan en je borsten kunnen gaan hangen. Lees meer...

15 Artikel(en)

15 Artikel(en)

Waarom sportondergoed?

Een sportbeha en sportboxer draag je direct op je huid en moet aansluitend zitten. Sportondergoed biedt extra ondersteuning en zit comfortabel. Daarnaast is speciaal sportondergoed in staat om transpiratievocht af te voeren. Hierdoor blijft je lichaam droog.

De sportbeha

Je borsten worden extra belast als je aan het sporten bent. Draag je een normale beha dan worden de schokken die ontstaan tijdens het sporten onvoldoende opgevangen. De kans op nek- en rugklachten neemt dan toe en het borstweefsel kan permanente schade oplopen.

Waar je op kan letten bij de aanschaf van een goede sportbeha is of de beha wel of geen cups heeft, dunne of dikke schouderbandjes heeft, van welk materiaal de beha is gemaakt en het type sluiting. Van groot belang is daarnaast de juiste maat, alleen dan biedt de sportbeha de ondersteuning die je nodig hebt.

Sportboxer

Boxers speciaal gemaakt voor het sporten zijn vaak naadloos of hebben platte naden, wat zeer comfortabel zit. Daarnaast zie je dan geen randen van de boxer onder je sportbroek door. Er zijn ook sportboxers die tevens een thermofunctie hebben. Deze thermoboxers reguleren je lichaamstemperatuur.

Tips

Bij de categorieën boxers en sportbeha's geven we meer informatie en tips. Daarnaast is in de productomschrijvingen te vinden over welke specifieke eigenschappen het sportondergoed beschikt.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.