Sportondergoed voor voetbal voor dames

Zowel in de zomer als in de winter kun je sportondergoed dragen onder je normale voetbaloutfit. Sportondergoed is in de winter natuurlijk superfijn om te dragen als extra laag, maar ‘s zomers zorgt het sportondergoed er juist voor dat transpiratievocht afgevoerd wordt en het lichaam droog en comfortabel aan blijft voelen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sportbeha

Voor de dames is een goede sportbeha van groot belang. Je borsten krijgen tijdens het sporten flink wat te verduren. Doordat borsten uit weefsel bestaan en niet uit spieren, worden de bewegingen niet opgevangen. Hierdoor kunnen nek- en rugklachten ontstaan en het borstweefsel kan permanente schade oplopen. Aandachtspunten waar je op moet letten bij de aanschaf van een sportbeha zijn: het al dan niet hebben van cups, dunne of dikke schouderbandjes, van welk materiaal is de beha gemaakt en wat voor type sluiting de sportbeha heeft. Zorg dat je de juiste maat sportbeha draagt, alleen dan biedt de beha de ondersteuning die je nodig hebt.

Sportondergoed

Sportondergoed wordt strak om het lichaam gedragen, maar door de fijne combinatie van polyester en elastaan ervaar je toch voldoende bewegingsvrijheid! Polyester is zacht en licht van gewicht, het is dan ook niet gek dat veel sportondergoed gemaakt is van dit materiaal. Tevens zorgt polyester ervoor dat zweet afgevoerd kan worden naar buiten, waardoor het lichaam droog blijft.