Scheidsrechtersoutfit voor dames

Als scheidsrechter heb je niet alleen speciale kleding nodig, maar ook accessoires die je kunt gebruiken tijdens het fluiten van een wedstrijd. Van de accessoires mogen een fluit en een set met gele en rode kaarten niet ontbreken.

Lees meer...

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Benodigdheden

Je moet als scheidsrechter goed te onderscheiden zijn van de voetballers. Daarom heeft scheidsrechterkleding andere kleuren dan de voetballersoutfits. Nog een verschil is dat scheidsrechterskleding over meerdere zakken beschikt, zodat je de accessoires die je nodig hebt tijdens de wedstrijd goed op kan bergen. De zakjes op de scheidsrechtersshirts zijn zelfs met klittenband af te sluiten, zodat je geen spullen kunt verliezen.

Daarnaast is het belangrijk dat de kleding je lichaam droog en comfortabel houdt. Scheidsrechterskleding moet daarom gemaakt zijn van materiaal dat vocht goed kan afvoeren. Naast de kleding heb je accessoires nodig om je rol als scheidsrechter goed te kunnen uitvoeren. Een fluitje en een set met gele en rode kaarten zijn essentieel.

Een opvallend gekleurde vlag zorgt ervoor dat de grensrechter duidelijk kan maken aan de scheidsrechter wat hij bedoeld.

Tip

Bij de categorieën scheidsrechter accessoires en scheidsrechterkleding geven we meer informatie en tips.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.