Jeans voor heren

Je kunt nooit genoeg jeans in je kast hebben! Jeans kun je iedere dag dragen, ze zijn namelijk werkelijk met alles te combineren! Je kunt je jeans bijvoorbeeld casual dragen met een t-shirt, maar je kunt de jeans ook netjes dragen met een overhemd.

Lees meer...

Producten 25-48 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slim fit

De slim fit jeans is misschien wel de meest voorkomende jeans. De broek zit iets strakker om de benen dan een standaard jeans, maar knelt niet. De slim fit jeans kun je eigenlijk met alles combineren, van t-shirt tot overhemd en van sneaker tot nette veterschoen.

Skinny fit

De skinny fit jeans is een broek die strak om de benen valt, maar die vaak ook gemaakt is van stretch stof. De jeans staat vooral erg mooi bij slanke mannen, de mannen met een (klein) buikje of juist een gespierd lichaam kunnen beter kiezen voor een ander model. Een skinny fit jeans kun je goed combineren met een leuk shirt of hippe trui.

Regular fit

De regular fit jeans is een model met rechte pijpen, in tegenstelling tot de skinny jeans is dit model juist wél geschikt voor gespierdere mannen of mannen met stevige bovenbenen. De regular fit jeans kun je goed combineren met een leuk overhemd of een net shirt. Om een speels effect te creëren kan de onderkant van de pijpen een keertje omgeslagen worden.

Comfort fit

De comfort fit jeans valt ruim om de heupen en de broekspijpen lopen taps toe af. Deze jeans ziet er niet alleen heel hip uit, de jeans heeft ook een heel hoog draagcomfort. Ook dit model kun je prima dragen met omgeslagen broekspijpen, zo vallen ook je sneakers lekker op!

Tip

Jeans zijn allang niet meer alleen verkrijgbaar in spijkerstof, maar je kunt ze ook krijgen in o.a. beige, legergroen of zwart. Zo heb je nog meer mogelijkheden om te combineren!