Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Heren regenkleding

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland. Je kunt het ene moment op je fiets stappen met een helderblauwe lucht, maar vijf minuten later kan het weer ineens omgeslagen zijn. Om op die momenten voorbereid te zijn kun je maar beter goede regenkleding aanschaffen! Lees meer...

1-24 van 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Regenpak

Een regenjas en regenbroek houden jou en je kleding droog tijdens een grote regen- of hagelbui. Het handige aan een regenpak is dat deze vaak voorzien is van afsluitbare zakken, waardoor je ook je telefoon en portemonnee met een gerust hart mee kunt nemen op de fiets!

Regenpakken vallen ruimer dan gewone kleding. Het regenpak is er namelijk voor gemaakt om gemakkelijk aan te trekken over je gewone kleding.

Regenponcho

Een ander kledingstuk die jou droog kan houden tijdens een regenbui, is een poncho. Een poncho is gemakkelijk aan te trekken en houdt ook nog eens een eventuele rugtas droog! Een poncho is zeer licht en er is altijd nog wel een plekje in je tas waar je de poncho op kunt bergen.

Wil je gaan fietsen met een poncho? Kijk dan eerst even hoe hard het waait. Bij harde wind is het namelijk mogelijk dat de poncho opwaait en je niet meer droog zal houden.

Waterdicht en waterafstotend

Bij ritsen en naden heeft regen de meeste kans om door de regenjas te lekken. Bij de meeste regenjassen, -broeken en -poncho’s zijn ritsen voorzien van een overslag en zijn de naden getapet, waardoor de kans op lekkage minimaal zal zijn.

Het woord ‘waterkolom’ wordt gebruikt om aan te geven in welke mate een product waterdicht is. Hier vind de uitleg bij de verschillende waterkolommen:Tips

De meeste regenkleding heeft reflecterende details, waardoor je in het donker of tijdens een fikse regenbui ook goed zichtbaar kunt zijn!

Na het gebruiken van de regenkleding is het belangrijk om deze goed te laten drogen, voordat je de kleding weer opbergt. Je kunt de kleding het beste hangend laten drogen, maar niet over een warmtebron, dit tast het materiaal aan.