Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Skeelers heren

Ben jij een echte skater? Of wil je eens gaan proberen of skaten iets voor jou is? Dan zijn skeelers natuurlijk onmisbaar! Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen rolschaatsen, inline skates en skeelers? Lees meer...

1-24 van 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rolschaatsen

Rolschaatsen zijn vooral populair bij jonge kinderen, de rolschaatsen worden namelijk vaak gebruikt om te leren skeeleren. Veel volwassenen slaan deze stap over en beginnen gelijk op inline skates of skeelers!

Inline skates

De populairste en bekendste van de drie zijn inline skates, je kunt ze snel en makkelijk aantrekken, ze hebben een remblokje en ze zijn geschikt om (korte) tochten mee te rijden! In tegenstelling tot skeelers zijn inline skates heel wendbaar, hierdoor zijn ze ook geschikt om trucs mee te doen.

Skeelers

Skeelers zijn ook wel bekend onder de naam speed skates, dit verraadt natuurlijk al een beetje dat skeelers zeer geschikt zijn om te skaten op hoge snelheid! Met skeelers leg je dus sneller langere afstanden af, maar door hun beperkte wendbaarheid zijn ze niet geschikt om te gebruiken op een half pipe of andere objecten in het skatepark.