Keeperssets voor heren

Als keeper heb je een belangrijke taak: het tegenhouden van alle schoten op doel! Hiervoor moet je soms ineens een sprintje trekken of juist vanuit het niets richting de hoek duiken... Beschermende keeperskleding is dan natuurlijk onmisbaar!

Lees meer...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beschermende keeperskleding

Keeperskleding is niet te vergelijken met normale voetbalkleding, keeperskleding is namelijk voorzien van beschermende vlakken. Deze vlakken zitten vaak bij de knieën, de heupen en de ellebogen en moeten ervoor zorgen dat de val opgevangen wordt en je dus niet bij iedere duik allemaal schaafwonden oploopt.

Ademende keeperskleding

Als keeper ben je niet constant in beweging, het is dus belangrijk dat keeperskleding je warm houdt op de momenten dat je even rust hebt, maar de kleding moet ook comfortabel zitten op de momenten dat je wél in actie moet komen! Keeperssets bestaan vaak uit een keepersshirt en een keepersbroek, beide worden meestal gemaakt van ademend materiaal. Op deze manier wordt transpiratievocht afgevoerd en kan er toch voldoende frisse lucht bij het lichaam komen!