Fitness shirts voor kinderen

Kinderen moeten zich volledig kunnen focussen op het sporten in de sportschool. Het is vervelend als zij hinder ervaren van de kleding die ze aanhebben. Daarom is er speciale fitnesskleding voor kinderen. Daaronder valt ook een fitness shirt, welke over eigenschappen beschikt om jou comfortabel te laten sporten. Lees meer...

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het juiste fitness shirt

Je wilt er natuurlijk leuk uitzien als je aan het sporten bent. Dat is geen probleem, want er zijn veel verschillende modellen fitness shirts in allerlei trendy kleuren. Het is vervelend als je je niet comfortabel voelt doordat je shirt nat wordt van het zweten. Daarom worden fitness shirts gemaakt van materiaal dat zweet snel naar buiten toe kan afvoeren, zodat je lichaam droog blijft aanvoelen. Sommige fitness shirts hebben luchtdoorlatende meshvakken wat zorgt voor extra ventilatie. Jij kan je dan volledig focussen op je workout.

Wasvoorschriften

Het fitness shirt wordt regelmatig gewassen en moet daarom duurzaam zijn. Je wilt niet dat het shirt na een paar wasbeurten zijn vorm en kleur verliest. Vraag daarom aan je moeder of vader het shirt te wassen volgens de wasvoorschriften. De belangrijke eigenschappen kunnen dan ook niet verloren gaan door verkeerd wassen. De instructies voor het wassen staan beschreven op het label aan de binnenkant van het fitness shirt.

Tip

Check in de bijbehorende maattabel welke maat je nodig hebt. Dit kan per merk verschillen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.