Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Skateboards kind

Is jouw kind een echte durfal? Dan is skateboarden zeker iets voor hem/haar! Met skateboarden oefen je om je evenwicht te vinden en te bewaren, een goede activiteit om de balans te stimuleren en te trainen dus! Skateboarden staat bekend als een stoere sport en dat is het ook! Lees meer...

1-24 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Welk skateboard is geschikt voor mijn kind?

Welk skateboard het beste is voor jouw kind is afhankelijk van verschillende dingen. Voor de beginnende skater is het vooral heel belangrijk om de juiste breedtemaat te kiezen, de breedte van het skateboard moet ongeveer even lang zijn als de voeten van het kind of iets langer. Met de juiste maat skateboard kun je gemakkelijk je balans bewaren en het skateboard kunnen sturen!

Verschillende soorten skateboards

Skateboards zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: cruisers, longboards en skateboards. Het longboard en de skateboard zijn het bekendst, maar ook de cruiser zie je tegenwoordig steeds vaker! Het longboard lijkt op een surfplank en is voornamelijk bedoeld om lange afstanden mee af te leggen. Het skateboard is door zijn harde en kleine wielen juist meer geschikt om trucs mee te doen. Voor de allerkleinsten bestaan er zogenaamde cruisers, ook wel miniskateboards genoemd. Deze kleine skateboards zijn zeer geschikt voor kinderen tot acht jaar.

Tip

Door brede en platte schoenen te dragen, heb je veel grip op het skateboard en is de kans kleiner dat je de controle verliest.