Bamboo Basics

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bamboo Basics

Bamboo Basics stelt zichzelf een duidelijke missie: “Supermooie, comfortabele en duurzame onderkleding maken”. Zij willen onderkleding maken die zo ontzettend lekker zit, dat je het eigenlijk nooit meer uit wilt doen! En door de speciale eigenschappen van bamboe hoef je de kleding ook bijna nooit uit te trekken, het blijft namelijk de hele dag fris.

Supermooi en comfortabel

Alle onderkleding van Bamboo Basics wordt gemaakt van bamboe, dit materiaal is superzacht en zit zeer comfortabel! Ondanks dat het zo lekker zacht is, is het ook heel sterk. Kleding van bamboe heeft dan ook een lange levensduur! Daarnaast heeft bamboe antibacteriële eigenschappen, waardoor er geen nare geurtjes in blijven hangen en jij je de hele dag door lekker fris voelt!

Duurzaam

Ook is bamboe een heel milieuvriendelijk materiaal! Bamboe heeft bijvoorbeeld genoeg aan de natuurlijke regenval en heeft geen kunstmatige bewatering nodig, daarnaast zijn er voor de groei van bamboe geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig. Wil je graag iets extra’s doen voor het milieu? Kies dan voor Bamboo Basics!