Champion

Producten 1-24 van 138

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 138

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Champion: het merk voor de kampioenen!

Drie leden uit de Feinbloom-familie besloten meer dan een eeuw geleden om nieuw en verfrissend sportmerk te ontwikkelen: het Amerikaanse merk Champion was geboren! De familie begon met het ontwikkelen van truien en sportkleding, Champion kleedde destijds velen (sport)teams. Daarnaast brachten ze ook de eerste hoodie, oftewel het sweatshirt met de capuchon uit, wat werd gezien als een praktisch kledingstuk dat werd gedragen tijdens warming-up of trainingen. Champion brak internationaal door toen ze als eerste in 1938 de Reverse Weave-sweatshirt bedachten. De draden van deze stof lopen namelijk verticaal in plaats van horizontaal. Hierdoor ervaar je een fijne pasvorm en valt de kleding los om je lichaam.

De Champion collectie

De collecties van Champion omvatten alles wat je nodig hebt voor voor, tijdens en na het sporten. Van trainingspakken tot een lekkere warme hoodie, het merk is meer dan alleen een sportmerk geworden de laatste jaren. De Champion kleding is van goede kwaliteit en gaat daardoor lang mee waardoor je waar voor je geld hebt! Daarnaast staat comfort ook hoog in het vaandel, als je een avondje lekker op de bank zit wil je natuurlijk wel dat je Champion outfit ook goed zit.

Hoe valt de Champion kleding?

Hier kunnen we kort over zijn, de Champion kleding valt goed op maat. Mocht je er zeker van willen zijn dat je de juiste maat besteld, check dan goed de maattabel wat bij de productomschrijving staat!