Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Derbystar

1-24 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Derbystar

Hoewel Derbystar zich tot 1963 nog bezighield met allerlei verschillende leren producten, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van (lederen) ballen! Jarenlang heeft Derbystar onderzoek gedaan naar de perfecte ronding en uiteindelijk brachten ze een bal op de markt met 32 vlakken i.p.v. de gebruikelijke 18 vlakken.

Derbystar voetbal

Al sinds de jaren ’70 maakt Derbystar gebruik van PU-materiaal i.p.v. echt leer. PU-materiaal neemt, in tegenstelling tot leer, geen vocht op en hierdoor kan de bal zijn eigen gewicht behouden. Na deze innovatieve verandering is Derbystar samen gaan werken met diverse voetbalclubs en vanaf 1979 werden ook officiële wedstrijden in de Duitse Bundesliga met een Derbystar voetbal gespeeld. Inmiddels wordt ook in Nederland vaak gevoetbald met een Derbystar voetbal. Er wordt zelfs ieder jaar een speciale Derbystar Eredivisie voetbal ontworpen!

Verschillende ondergronden

Verschillende ondergronden vragen natuurlijk om verschillende ballen, zo is er natuurlijk een speciale Derbystar bal voor op natuurgras, een speciale bal voor op kunstgras, een speciale bal voor in de zaal en een speciale bal voor op het strand! Deze verschillende ballen hebben natuurlijk ook een aantal dingen gemeen, zo hebben ze allemaal een stabiele vlucht, behouden ze het hele jaar door hun perfecte ronde vorm en zijn ze slijtvast.