11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ecco

Ecco vindt dat schoenen niet alleen goed moeten staan, maar ze moeten natuurlijk ook goed zitten! Om optimale ondersteuning te bieden aan de voeten, heeft Ecco zich verdiept in de anatomie hiervan. Om de ideale combinatie te bereiken, blijft Ecco zich constant ontwikkelen!

Ecco schoenen

Als je eenmaal op Ecco schoenen gelopen hebt, is de kans groot dat je geen andere schoenen meer aan wilt! Ecco heeft veel verschillende modellen ontwikkeld, hierdoor is er altijd wel een leuke Ecco schoen te vinden die bij jou past en die perfect om jouw voeten passen! Doordat de Ecco schoenen zo fijn om de voeten zitten, kun je er ook gerust een heerlijke wandeling mee maken of ze een hele dag dragen tijdens je (staande) werk.

Eigenschappen

Ecco is een innovatief merk dat constant op zoek is naar verbetering, Ecco doet dan ook veel wetenschappelijk onderzoek hiervoor. Daarnaast spelen ook met de functies van materialen, zo zijn er Ecco schoenen in soepel leer, zacht suède en natuurlijk schoenen van het leer van de jak! Iedere schoen heeft een zeer stevige zool en veel schoenen hebben ook nog eens een uitneembare zool, waardoor ze geschikt zijn om je eigen (op maat gemaakte) zolen erin te doen.