O'Neill

Producten 1-24 van 171

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 171

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

O'Neill

In 1952 opent Jack O’Neill de allereerste surfshop in de wereld, dit doet hij in San Francisco! Allereerst vond hij een wetsuit uit die mateloos populair geworden is en toen de winter eenmaal aanbrak, is Jack zich ook bezig gaan houden met wintersportkleding.

Zomer

Zon, zee, strand… Met een O’Neill bikini of een O’Neill zwembroek verschijn jij altijd fashionable op het strand of aan het zwembad! Dat O’Neill zich gespecialiseerd heeft in bad & beach producten is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat het merk zijn oorsprong vindt in het zonnige Californië. O’Neill wetsuits zijn dan ook inmiddels niet meer weg te denken van de Amerikaanse stranden! Ben jij op zoek naar de perfecte beachlook? Neem dan snel eens een kijkje in de zomercollectie van O’Neill!

Winter

Maar ook als je meer een wintersporter bent kun je bij O’Neill terecht, in de collectie vind je namelijk ook prachtige O’Neill jassen en technische O’Neill skibroeken! O’Neill combineert functionaliteit met comfort en dat blijkt dé ideale combinatie voor mooie en goede kleding. Daarnaast mag hun gevoel voor stijl niet onbenoemd blijven, alle kleding ziet er namelijk ook nog eens heel trendy uit!

O’Neill Blue, our ocean mission

Het merk O’Neill is ontstaan toen Jack O’Neill de wetsuit uitvond omdat hij ‘gewoon langer wilde surfen’. Al vanaf de start in 1952 richt O’Neill zich op het genieten van de natuur en dan met name genieten van water. Nu 50 jaar later worden de oceanen meer en meer geplaagd door de hoeveelheid plastic die in het water terecht komt. O’Neill ziet het dan ook als missie om deze oceanen te beschermen, zodat ook volgende generaties nog van de mooie natuur kunnen genieten.

O’Neill doet er alles aan om haar voetstap op de oceaan te minimaliseren.

In 2015 is de eerste O’Neill Blue collectie gelanceerd. Binnen deze collectie vallen artikelen die voor 33- tot 90% bestaan uit duurzame materialen, inclusief gerecyclede materialen uit land, zee en kustomgevingen. Van de collectie voor seizoen 2020 behoort 40% tot de O’Neill Blue collectie. In 2021 is het streven 50% en zo blijft het merk groeien binnen duurzaamheid.

DUURZAAMHEIDSSTRATEGIE

De duurzaamheidsstrategie van O’Neill is op te splitsen in twee delen die beide een specifieke doelstelling hebben:
Product & planeet: Meer duurzame producten creëren en verantwoord omgaan met de planeet.
Productie & mens: Interne bedrijfsprocessen verbeteren en eerlijke arbeidsomstandigheden bevorderen binnen onze supply chain.

O’Neill streeft ernaar dat alles binnen de supply chain op een eerlijke en verantwoordelijke manier gebeurt. Om de arbeidsomstandigheden te bevorderen van de fabrieken waar O’Neill inkopen doet, ondernam het merk verschillende acties. Zo ondertekende O’Neill in 2018 het Bangladesh Transitie Akkoord, met als doel structurele verbeteringen van de gebouw- en brandveiligheid in Bangladesh. Daarnaast volgden 16.771 werknemers uit Bangladesh een opleiding waarin zij leerden wat hun rechten zijn met betrekking tot een veilige werkplek.