Reef

Producten 1-24 van 75

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 75

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geniet van het strand met Reef!

In 1984 besloten de Argentijnse broers Fernando en Santiago Aguerre Reef op te richten. Door hun voorliefde voor surfen en het strand wilden ze graag schoenen ontwikkelen die goed paste bij hun levensstijl. Ze verhuisden naar het zuiden van Californië om de eerste iconische Reef sandaal te produceren die ervoor zorgde dat het succes begon! De broers leven volgens één regel: Beach Freely, dit houdt in dat ongeacht je wat je aan het doen bent op het strand je ervan moet genieten zoals je wilt. Het strand is voor iedereen!

Comfortabele slippercollectie voor iedereen

De collecties van Reef zijn zo ontworpen dat je er comfortabel en ontspannen op kan lopen. In ons assortiment vind je zowel slippers als sandalen, waarbij de sandalen alleen in kindermaten verkrijgbaar zijn. De slippers zijn zowel voor baby's als voor oudere kinderen en volwassene verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en natuurlijke designs. In 1991 raakten de broers geïnspireerd door de mooie vrouwen van de Zuid-Amerikaanse stranden, en zo ontstond de Miss Reef, dat nu nog zeer bekend is onder de surfers.

Hoe vallen Reef slippers?

De Reef slippers vallen goed op maat, dit houdt in dat de bandjes niet te los maar ook zeker niet te strak mogen zitten. Wil je zeker zijn dat je de juiste maat aanschaft? Bekijk dan de maattabel en lees de productomschrijving zodat je zeker weet dat de Reef slipper past.