Stanno

Producten 1-24 van 130

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 130

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stanno

Stanno is een internationaal onderscheidend sportmerk met de focus op teamsport. Stanno biedt een ruim assortiment hoge kwaliteit sportkleding en –accessoires. ‘Sport is our Passion’ en ‘Product is King’ zijn de kernwaarden waarop het allround sportmerk Stanno haar collecties baseert.

Stanno voor keepers

Een essentieel, betrouwbaar en natuurlijk onderdeel van de uitrusting van elke sporter zijn, dat was de ambitie waarmee Stanno in 1990 werd gelanceerd. Stanno startte met de introductie van een compacte collectie innovatieve keepershandschoenen en zette met het gebruik van foam en vingerprotectie meteen een nieuwe standaard voor keepers. Elke nieuwe collectie keepershandschoenen wordt ook nu nog in nauwe samenwerking met keepers op het hoogste niveau ontwikkeld. Technologie en ervaring komen zo in elke handschoen samen voor een optimaal resultaat. Keepershandschoenen zijn tot op de dag van vandaag een specialiteit waar Stanno nog altijd bekend om staat.

Teamsportcollectie

De teamwear collecties van Stanno zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende teamsporten. Stanno zet bij elke nieuwe ontwikkeling altijd de behoeften van de sporter centraal. Ook bij de ontwikkeling van de teamwear collecties van Stanno. Bij elke stap zijn het steeds de twee kernwaarden van Stanno die de richting bepalen, ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’. Stanno biedt naast teamkleding collecties ook een complete lijn met accessoires.

Het allround sportmerk Stanno blijft groeien en nieuwe groepen sporters voor zich winnen. Het is de specialiteit van Stanno om aan de ene kant uitgebreide collecties te ontwikkelen die voor iedere sporter interessant zijn, en aan de andere kant op maat gemaakte, hightech producten voor specifieke groepen sporters te creëren. De winnende combinatie tussen veelzijdigheid en innovatie, dat is wat Stanno kenmerkt!