Zweetbandjes

Je kent ze wel, die leuke zweetbandjes waardoor je er in één keer megasportief uitziet! Maar zweetbandjes doen meer dan alleen je uiterlijk een sportieve boost geven, een zweetband voor om je hoofd zorgt er namelijk voor dat er geen waterval aan zweetdruppels over je hoofd heen loopt en met een zweetbandje om je pols kun je gemakkelijk het zweet uit je gezicht vegen. Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een zweetbandje dragen tijdens het fitnessen?

Of je nu in de sportschool aan het fitnessen bent of dat je je thuis in het zweet werkt, de kans is groot dat je tijdens je work-out te maken krijgt met zweetdruppels op je gezicht en in je nek. Met een zweetbandje kun je dit transpiratievocht gemakkelijk wegvegen en kun je ongestoord je training vervolgen!

Is een zweetbandje handig?

Als je een intensieve training op het programma hebt staan, wil je natuurlijk zo min mogelijk ballast meenemen. Zweetbandjes zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt én toch geen last hebt van de zweetdruppels die over je gezicht kriebelen, wel zo fijn natuurlijk! Met zweetbandjes kun jij je dus helemaal focussen op je work-out en dat komt jouw prestaties natuurlijk alleen maar ten goede. Een zweetbandje is dus een heel handige toevoeging aan jouw fitnessoutfit!

Nike zweetbandjes

Ben je op zoek naar de beste zweetbandjes? Neem dan zeker een kijkje bij het assortiment van Plutosport.nl. De kans is groot dat je kiest voor de zweetbandjes van Nike. Zowel de Nike polsbandjes als de Nike hoofdbanden worden gemaakt van badstof, waardoor het zweet goed opgenomen wordt en je handen en/of voorhoofd droog blijven. Dat is natuurlijk wel zo fijn tijdens het fitnessen! De zweetbandjes van Nike zijn heerlijk zacht en zitten comfortabel om de polsen en het hoofd. Uiteraard kun je de zweetbandjes van Nike herkennen aan het geborduurde Nike Swoosh-logo!