Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Fitnessaccessoires

Fitnessaccessoires zijn hulpmiddelen die je training in de sportschool aangenamer maken. Naast een speciale fitnessoutfit, mogen de accessoires zeker niet ontbreken. Plezier en comfort in de sportschool zorgen ervoor dat je er niet met de pet naar gaat gooien. Lees meer...

1-24 van 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Verschillende soorten accessoires

Wat verstaan wij onder accessoires? Te denken valt aan bidons, zweetbanden en fitnesshandschoenen. Deze accessoires dragen er aan bij dat je comfortbal en fit met je training bezig kunt zijn.

Bidons

Het is van groot belang dat je tijdens het sporten genoeg water drinkt. Als je sport, verlies je vocht. Om je vochtbalans op peil te houden is het belangrijk genoeg te drinken. Hier zijn de speciale fitnessbidons voor.

Zweetbandjes

Zweetbandjes zorgen ervoor dat je het zweet gedeeltelijk van je lichaam kunt verwijderen. Het zweet loopt door de bandjes niet naar je handen en je kunt zweet van je voorhoofd vegen voordat dit in je ogen terecht komt.

Fitnesshandschoenen

Fitnesshandschoenen hebben een beschermende en ondersteunende functie. De fitnesshandschoenen beschermen de handen tijdens het trainen met gewichten. De huid kan daardoor niet kapot gaan. Daarnaast geven fitnesshandschoenen ondersteuning aan de handen en polsen. Tot slot heb je met fitnesshandschoenen een betere grip en minder last van eelt.

De meeste fitnesshandschoenen hebben een klittenbandstrip, zodat je de handschoenen goed kunt laten aansluiten om de polsen. Sommige handschoenen hebben een ventilerend bovenwerk. Een aantal van de fitnesshandschoenen is voorzien van een zacht badstof kussentje op de bovenzijde, waarmee transpiratie weggeveegd kan worden.

Tip

Iedere categorie accessoires en ieder product op onze website heeft een uitgebreide omschrijving.

Heb je toch nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice!