Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Hockey

Hockey Hockey, de op één na meest beoefende teamsport van Nederland. Hockey wordt steeds populairder en daar is alle reden toe. Het hockeyniveau in Nederland is erg hoog, het nationale damesteam is zelfs wereldkampioen geworden. Naast dat hockey erg goed is voor het lichaam, is het spelen van deze sport ook nog eens erg gezellig. Lees meer...

1-24 van 869

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 869

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom hockey?

Hockey is een stoere teamsport waarbij er een can do-mentaliteit heerst. Het gaat om vallen en weer op staan en naast gezelligheid wordt er met het hele team gewerkt voor de winst. Hockey is een sport die al vanaf jongs af aan beoefend kan worden.

Hockey is erg gezond

Hockey is als het ware een full-body workout. Je moet veel rennen waarbij je de benen belast. Het slaan van de bal en het draaien vergen kracht van het bovenlichaam. Tijdens het hockeyen wordt er in de hersenen endorfine aangemaakt, dit staat ook wel bekend als een gelukshormoon. Naast het feit dat hockeyen gezond voor je is, ga je als je deze sport regelmatig speelt ook nog eens met meer plezier door het leven.

Alles voor het hockeyen

Op deze pagina staat alles wat je nodig hebt om veilig en zorgeloos kunnen hockeyen. Van de hockeykleding en bescherming tot de hockeystick, al deze artikelen vind je in ons assortiment.

Tip

Op elke productpagina vind je een uitgebreide beschrijving van het desbetreffende product. Je vind hier van welk materiaal deze is gemaakt, wat de functie is en waar je op moet letten bij de aanschaf van het product.

Veel hockeyplezier!

Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.