Hockey accessoires

Om jouw plezier en comfort op het hockeyveld te vergroten zijn er allerlei hockey accessoires. Sommige accessoires zijn speciaal om het comfort op het veld te vergroten. Daarnaast zijn er accessoires die de kans op blessures verkleinen of blessures zelfs voorkomen. Reden genoeg om een kijkje te nemen bij onze speciale hockey accessoires! Lees meer...

Producten 1-24 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hockey accessoires

Er zijn diverse soorten accessoires die ieder op zich een doel hebben. Zo zijn er protectie accessoires die zorgen voor bescherming van onder andere het gebit, de scheenbenen en handen. Zonder bal kan er geen hockey gespeeld worden, dus ook een hockeybal mag niet ontbreken. Tijdens het hockeyen moet genoeg gedronken worden om het lichaam van genoeg vocht te blijven voorzien. Hiervoor kun je gebruik maken van een bidon en deze bidons kunnen meegenomen worden in een speciaal draagrek.

Dan zijn er ook nog de praktische accessoires die wel eens van pas kunnen komen. Je kunt hierbij denken aan haarelastieken, sokken om de scheenbeschermers op hun plaats te houden en hockeystick klemmen. Een belangrijk onderdeel van de hockeystick is het handvat. Het is belangrijk dat de grip goed is en deze moet af en toe vervangen worden. In het assortiment vind je verschillende soorten grips.

Heb je toch nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice!