Hockeytassen

Ben jij een fanatiek hockeyer? Dan mag een hockeytas niet ontbreken. Hierin kan alles worden meegenomen, van de hockeystick, kleding tot aan het bitje voor de mondbescherming. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van de tassen die je in ons assortiment vindt. Lees meer...

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke tassen zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten hockeytassen waarin alles voor de training of wedstrijd in kan worden meegenomen. Zo is er de populaire bowling bag, de rugzak en de sticktas.

De bowling bag

Een tas die tegenwoordig erg populair is onder hockeyers is de bowling bag. Dit is een tas met een ronde vorm die als schoudertas gedragen kan worden. De bowling bag is voorzien van een stickslurf ook wel bekend als sleeve, waarin de hockeystick kan worden meegenomen. Deze tassen zijn in veel verschillende kleuren en met leuke opdrukken te verkrijgen.

De rugzak

De rugzak is een tas die gemakkelijk meegenomen kan worden. Door de twee verstelbare schouderbanden is deze voor elk lichaam geschikt. Ook deze tassen zijn voorzien van een stickslurf zodat de hockeystick gemakkelijk kan worden meegenomen.

De sticktas

De sticktas is een langwerpige tas waar één of meerdere sticks in kunnen worden meegenomen. Bij de meeste sticktassen is er nog genoeg ruimte over om verdere hockeyspullen mee te nemen. Sommige van deze tassen kunnen als rugzak worden gedragen door middel van twee schouderbanden. Andere sticktassen hebben één band, waardoor je deze aan de schouder kunt hangen.

Tip

Om je spullen tijdens de wedstrijd veilig te stellen is er een speciale waardevolle spullen tas. Dit tasje is geschikt om waardevolle spullen van een heel team in op te bergen en mee naar het veld te nemen. Dit wordt gedaan om stelen te voorkomen.

Toch nog vragen over de hockeytassen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.