Anoraks

Een anorak is een jas met capuchon die je over je hoofd moet aantrekken. De rits van de anorak loopt namelijk vanaf boven tot op de borst. De anorak jassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in diverse kleuren.

Lees meer...

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hip én handig!

De anorak winterjassen worden vaak gedragen tijdens de wintersport en de anorak zomerjassen zijn zeer geschikt voor outdoor activiteiten. De anoraks beschermen je tegen kou, wind en vocht. De anorak jassen kun je maar op één manier aan- en uittrekken, dus bedenkt goed van te voren of je een anorak fijn vindt om te dragen. Aan de zijkant van de jas zit er wel een rits om het aan- en uittrekken van de anorak soepeler te laten verlopen. De koorden aan de zijkant van de anorak zorgen ervoor dat je de jas goed kunt laten aansluit op jouw lichaam.

De extra’s

De anorak jassen beschikken over nog veel meer extra’s. Zo hebben ze een zogeheten kangeroezak aan de voorkant van de jas. Hierdoor kun je gemakkelijk kleine spullen meenemen. Daarnaast zijn de anorak jassen voorzien van ventilatievlakken onder de oksels voor extra frisse lucht. Bovendien zijn de anoraks van zeer goede kwaliteit, dus je zult er jarenlang plezier van hebben!