Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Fleece

Ben jij op zoek naar een lekker warm fleecevest of trui? Deze houden je warm, zitten lekker en zien er ook nog eens voor dat je er modieus uitziet. Het is dé oplossing voor iedereen die geen wol wil of kan dragen aangezien het product alleen maar bestaat uit kunstvezels. Lees hier...

1-24 van 213

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 213

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het warme vachtje

Fleece, wat Engels is voor vacht, is een warme, goed isolerende stof die op een dierenvacht lijkt. Het heeft de goede eigenschappen van wol, al is dat het niet. Fleece is een kunststof die veel lichter is dan wol. Voor iedereen die allergisch is voor wol of principieel geen dierenvacht draagt is dit de ideale vervanger.

Hydrofoob

Fleece is hydrofoob, wat betekent dat het geen water opneemt. Wanneer een fleecetrui of fleecevest in een bad wordt gedompeld neemt deze maar 1% van zijn eigen gewicht aan water op. Fleece wordt dus nooit zwaar en koud door een regenbui. Daarnaast is fleece een goed ademende stof en daardoor zeer geschikt om te dragen tijdens een wandeling in koudere omstandigheden. Bijna alle fleecetruien en vesten zijn voorzien van een rits welke open kan worden gedaan voor wat extra ventilatie tijdens het lopen.

Voor in de pauze

Tijdens een pauze is het van belang dat het lichaam warm gehouden wordt. Snelle afkoeling tijdens een pauze vergroot de kans op blessures en zorgt voor extra spierpijn Fleece is gemakkelijk aan en uit te trekken en houdt het lichaam goed warm, waardoor je na de pauze meteen weer stevig verder kunt wandelen zonder dat de spieren opnieuw op moeten warmen.

Tip

Kijk voor het wassen goed naar de wasvoorschriften. Door deze te volgen behoud je de kwaliteit en functies van de fleece.
Doe de fleece niet in de wasdroger. De fleece is snel weer droog wanneer je deze uithangt.

Toch nog vragen over de fleece? Stel ze gerust aan onze klantenservice.