Wandelpolo"s

Tijdens een wandeling wil je niet bezig hoeven zijn met de kleding die je draagt. Denk daarom van tevoren goed na over wat je aantrekt. Speciale wandelpolo’s zijn voorzien van de nieuwste technieken die zorgen dat het poloshirt zo comfortabel mogelijk zijn om te dragen. Wij vertellen je graag waar je op moet letten bij het kiezen van een wandelpolo. Lees hier...

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een wandelpolo?

Voor het bovenlichaam is er een 3-lagensysteem bedacht waardoor je je optimaal kunt voorbereiden op de verschillende weersomstandigheden tijdens het wandelen. De wandelpolo wordt vaak gebruikt als tweede laag, de tussenlaag of als eerste laag wanneer er in warme omstandigheden wordt gekozen geen onderlaag te dragen. De polo mag wat wijder om het lichaam vallen, waardoor er een isolerend luchtlaagje kan worden gevormd dat warmte vasthoudt.

Materiaal

Belangrijk is dat de wandelpolo is gemaakt van materiaal dat ademt en dat goede vocht afdrijvende eigenschappen heeft. Over het algemeen zijn de wandelpolo's gemaakt van polyester. Polyester heeft een vocht regulerende eigenschap, droogt snel en is licht van gewicht. Hierdoor blijft je lichaam koel en droog aanvoelen. Een polo gemaakt van katoen ademt niet en droogt niet snel, waardoor de polo nat en zwaar gaat aanvoelen. Kies daarom tijdens het wandelen voor een speciale wandelpolo. Deze blijft comfortabel aanvoelen wat het wandelplezier vergroot.

Tip

Kijk in het waslabel aan de binnenkant van de polo voor de wasvoorschriften om functies en kwaliteit zo lang mogelijk te behouden.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!