Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Wandelpolo

Tijdens een wandeling wil je niet bezig hoeven zijn met de kleding die je draagt. Denk daarom van tevoren goed na over wat je aantrekt. Speciale wandelshirts- en polo’s zijn voorzien van de nieuwste technieken die zorgen dat de shirts zo comfortabel mogelijk zijn om te dragen. Wij vertellen je graag waar je op moet letten bij het kiezen van een wandelpolo. Lees hier...

1-24 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Keuze wandelpolo

Speciale wandelshirts zijn er in de vorm van T-shirt’s of polo’s. Deze shirts zijn over het algemeen gemaakt van polyester. Polyester heeft een vocht regulerende eigenschap, droogt snel en is licht van gewicht.

Het lagensysteem

Voor het bovenlichaam is er een 3-lagensysteem bedacht waardoor je je optimaal kunt voorbereiden op de verschillende weersomstandigheden. De wandelpolo wordt vaak gebruikt als tweede laag, de tussenlaag of als eerste laag wanneer er in warme omstandigheden wordt gekozen geen onderlaag te dragen. De polo mag wat wijder om het lichaam vallen, waardoor er een isolerend luchtlaagje kan worden gevormd dat warmte vasthoudt.

Materiaal

Belangrijk is dat de wandelpolo is gemaakt van materiaal dat ademt en dat goede vocht afdrijvende eigenschappen heeft. Hierdoor blijft je lichaam koel en droog aanvoelen. Een shirt gemaakt van katoen ademt niet en droogt niet snel, waardoor de polo nat en zwaar gaat aanvoelen. Kies daarom tijdens het wandelen voor een speciale wandelpolo. Deze blijft comfortabel aanvoelen wat het wandelplezier vergroot.

Technologieën

Sommige merken passen speciale technologieën toe in de wandelshirts. Columbia past bijvoorbeeld de Omni-Wick technologie, wat zorgt voor een versnelde afvoer van transpiratievocht, zodat je droog en koel blijft aanvoelen. Daarnaast maakt dit merk gebruik van de Omni-Shade technologie, wat zorgt voor een UPF zonbeschermingsfactor.

Tips

Kijk in het waslabel aan de binnenkant van de polo voor de wasvoorschriften om functies en kwaliteit zo lang mogelijk te behouden.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!