Wandelpolo's

Speciale wandelpolo’s zijn voorzien van de nieuwste technieken die zorgen dat de polo's zo comfortabel mogelijk zijn om te dragen. Wij vertellen je graag waar je op moet letten bij het kiezen van een wandelpolo. Lees hier...

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speciale wandelpolo's

Tijdens een wandeling wil je niet bezig hoeven zijn met de kleding die je draagt. Denk daarom van tevoren goed na over wat je aantrekt. Speciale wandelshirts zijn er in de vorm van T-shirts of polo's. Deze shirts zijn over het algemeen gemaakt van polyester. Polyester heeft een vochtregulerende eigenschap, droogt snel en is licht van gewicht. Perfect voor tijdens een wandeling dus!

De beste wandelpolo voor ieder seizoen

Zoals je wellicht al weet is er voor het dragen van wandelkleding een 3-lagensysteem bedacht waardoor je je optimaal kunt voorbereiden op de verschillende weersomstandigheden. De onderlaag zie je vaak terug in de vorm van thermokleding, de wandelpolo wordt vaak gebruikt als tweede laag, de tussenlaag. Bij mooier weer, bijvoorbeeld een warme lente- of zomerdag is het vaak overbodig om een onderlaag te dragen. De wandelpolo mag wat wijder om het lichaam vallen, waardoor er een isolerend luchtlaagje kan worden gevormd dat warmte vasthoudt.

Kies de juiste wandelpolo

Daarnaast is het belangrijk dat de wandelpolo is gemaakt van materiaal dat ademt en dat goede vocht afdrijvende eigenschappen heeft. Hierdoor blijft je lichaam koel en droog aanvoelen. Een wandelpolo gemaakt van katoen ademt niet en droogt niet snel, waardoor de polo nat en zwaar gaat aanvoelen. Kies daarom tijdens het wandelen voor een speciale wandelpolo. Deze blijft comfortabel aanvoelen wat het wandelplezier vergroot.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!