Voetbal trainingsaccessoires

Ben je op zoek naar accessoires om je training compleet te maken? Met onze trainingsaccessoires kun je jouw team goed voorbereiden op de wedstrijden. Je vindt hier accessoires die je kunt gebruiken voor oefeningen om de conditie, techniek en coördinatie bij te spijkeren.

Lees meer...

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom trainingsaccessoires?

Om een goede training te kunnen geven is het belangrijk de goede accessoires te gebruiken. Om een klein stukje veld af te zetten, teams te verdelen of bijvoorbeeld de tijd bij te houden. Voor al deze functies zijn er trainingsaccessoires.

Wat hebben wij allemaal?

Tijdens een partijtje op de training kun je teams gemakkelijk onderscheiden door de felgekleurde trainingshesjes. De hesjes zijn gemaakt van een goed ventilerende stof, zodat het niet vervelend zit of heel erg warm wordt. De hesjes zijn wijder dan normale shirts, zodat deze over de trainingskleding gedragen kunnen worden.

Voor een positiespel kun je pionnen of markeringsbollen gebruiken om punten aan te geven of een veldje af te kunnen zetten. De stopwatch kun je gebruiken om de tijd bij te houden van de wedstrijdjes of oefeningen.

In het assortiment vind je ook verschillende ladders. Deze ladders kun je gebruiken om oefeningen te doen die de coördinatie verbeteren. Hier kunnen oefeningen met snel voetenwerk mee gedaan worden, maar ook kracht en uithoudingsoefeningen.

Tip

De trainingshesjes kun je gewoon in de was doen, maar was deze niet te warm. Laat ze vervolgens op een natuurlijke manier drogen.

Toch nog vragen over trainingsaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.