Keepersbroeken

Keepers hebben er veel voor over om hun doel schoon te houden. Keepersbroeken zijn speciaal gemaakt om schaafwonden en beurse plekken te voorkomen als je duikt of een sliding maakt. Maar waar moet je nou precies op letten bij het kiezen van een keepersbroek?

Lees meer...

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een keepersbroek?

Als keep(st)er is het fijn om te kunnen duiken zonder het risico te lopen dat je schaafwonden en beurse plekken op loopt. Een goede keepersbroek zorgt er voor dat je zonder angst voor elke bal kan gaan. Er zijn keepersbroeken in verschillende lengtes, voor de verschillende weersomstandigheden.

Bescherming

Elke lange keepersbroek is biedt bescherming bij de knieën en heupen. Dit zijn de plaatsen waar keepers vaak op vallen als zij alles geven om de bal uit het doel te houden. De broeken zijn voorzien van heup- en kniepolstering om het risico op blessures te beperken. Korte broeken zijn alleen voorzien van bescherming op de heupen.

Technologieën

Veel keepersbroeken zijn voorzien van technologieën om je sportprestaties daadwerkelijk te verbeteren. Deze technologieën zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Elke keepersbroek heeft daarnaast vullingen op belangrijke plekken zitten.

Weersomstandigheden

Bescherming bieden tegen schaafwonden en beurse plekken is niet de enige functie van een keepersbroek. Zeker in koude omstandigheden beschermt de broek keepers tegen de kou. Een keeper staat veel stil en moet daarom goed warm worden gehouden. De korte broeken zijn bijzonder ademend en voeren transpiratievocht af. Hierdoor blijft het lichaam ook op zomerse dagen op temperatuur.

Materiaal

De keepersbroeken worden gemaakt van 100% polyester. Het grote voordeel hiervan is dat polyester licht en sterk is. Daarnaast heeft dit materiaal als voordeel dat het zeer ademend is, waardoor je er fijn in kunt sporten en je tegelijk comfortabel kunt blijven voetballen.

Tips

Bekijk het waslabel in de keepersbroek om te zien hoe de broek gewassen moet worden om de kwaliteit te behouden. Let er op dat je polyester niet in de droger stopt!

Toch nog vragen over keepersbroeken? Neem contact op met onze klantenservice!