Ondershirts lange mouwen voor voetbal

Is het buiten wat kouder en wil je je lichaam goed beschermen? Dan kun je er het beste voor kiezen om een sportondergoed shirt met lange mouwen te dragen! Het sportondergoed shirt zorgt ervoor dat zweet direct afgevoerd wordt, waardoor het lichaam droog blijft en geen kans krijg om (te) veel af te koelen!

Lees meer...

Producten 1-24 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materiaal

Veel sportondergoed shirts met lange mouwen worden gemaakt van polyester. Polyester is ademend en zorgt ervoor dat eventueel transpiratievocht direct afgevoerd wordt, door het dragen van sportondergoed kun je dus voorkomen dat je klam aan gaat voelen en dat je natte lichaam ervoor zorgt dat je het koud krijgt. Tevens behoudt kleding van polyester heel lang zijn goede pasvorm en mooie kleur, waardoor je heel lang plezier kunt hebben van je ondershirt!

Duurzaamheid

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, is polyester veel duurzamer dan bijvoorbeeld katoen. Naast het feit dat kleding van polyester heel lang meegaat, is het ook nog eens veel gemakkelijker te recyclen dan katoen of wol. Je kunt dan ook steeds vaker kleding kopen die gemaakt is van gerecycled polyester of polyester dat gemaakt is door het recyclen van bijvoorbeeld plastic flessen!