Trainingspakken

Producten 1-24 van 109

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 109

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welk trainingspak past bij jou?

Een trainingspak kan gedragen worden tijdens of na het voetballen, maar ook om thuis lekker mee op de bank te zitten. Bij een trainingspak voor thuis is vooral het comfortabele gedeelte van belang. Wil je het trainingspak gebruiken om voor, tijdens of na het voetballen te gebruiken? Kies dan voor een ademende stof.

Waarom een trainingspak?

Om blessures te voorkomen is het belangrijk voor het voetballen een goede warming-up te doen. Het is verstandig, zeker als het wat kouder is, om een trainingspak te dragen terwijl je dit doet, zo kunnen de spieren rustig opwarmen. Daarnaast zorgt het trainingspak ervoor dat het lichaam niet snel weer afkoelt. Koude spieren zijn namelijk veel gevoeliger voor een blessure. Na het voetballen is het ook belangrijk om een cooling-down te doen. Trek na de cooling-down je trainingspak weer aan, zodat je lichaam niet te snel afkoelt. Hierdoor ben je de dag erna ook minder stijf.

Doordat de meeste trainingsbroeken voorzien zijn van ritsen aan de onderkant van de broekspijpen, zijn deze makkelijk aan en uit te trekken zonder dat je daarvoor je schoenen uit moet doen. In de productomschrijvingen vind je uitgebreide informatie over de producten.

Trainingspak voor thuis

Een trainingspak kan natuurlijk ook gewoon gedragen zonder dat er in getraind wordt. Doordat een trainingspak comfortabel is om te dragen, wordt deze ook vee thuis of op school gedragen. De pakken zijn voorzien van veel zakken zodat je alles mee kunt nemen.

Tip

Om een trainingspak zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk om deze goed te wassen. Kijk naar de wasvoorschriften op het label in het pak. Gebruik geen wasverzachter en doe het trainingspak niet in de wasdroger, maar laat deze op een natuurlijke manier drogen.

Toch nog vragen over de trainingspakken? Stel ze gerust aan onze klantenservice.