Nike Phantom

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Wat is Nike Phantom?

Nike Phantom zijn voetbalschoenen óf zaalvoetbalschoenen die ervoor zorgen dat jij schittert op het voetbalveld. Met de Nike Phantom geef je de strakste passes en sta je als een huis op het veld. Je kunt de voetbalschoenen herkennen doordat ze een asymmetrische vetersluiting en Dynamic Fit hebben. Naast dat deze vetersluiting er gaaf uitziet zorgt het er ook nog eens voor dat je voet goed aangesloten blijft zitten. Het bovenwerk van de Nike Phantom is gemaakt van synthetisch leer met een wat stroevere structuur waardoor de bal goed kan controleren aan je voet. Kortom: met deze Nike Phantom voetbalschoenen kun jij je tegenstander aan!

Past de Nike Phantom bij mij?

De Nike Phantom voetbalschoenen zijn in lage en hoge modellen verkrijgbaar en zijn ontwikkeld voor zowel voor de jeugdelftallen als de seniorenelftallen. In de meeste gevallen zijn de Nike Phantom zwart van kleur en kun je er mee terecht in de zaal, kunstgrasveld of op een normaal grasveld. Uiteraard zijn de zaalvoetbalschoenen van Nike Phantom alleen voor gebruik in de zaal, dit is ook te zien aan de gladde zool die geen noppen bevat. Ben jij echt het type speler die áltijd de bal wilt hebben? Check dan zeker de Nike Phantom!

Hoe valt Nike Phantom?

Over het algemeen vallen de voetbalschoenen van Nike wat kleiner uit. We raden je dus aan om van tevoren goed de maattabel en productomschrijving te controleren zodat je zeker weet dat je met de juiste maat voetbalschoenen op het veld verschijnt.